tiistai 4. helmikuuta 2014

Ruokaruokaruoka.

Mitä nykyään uskaltaa enää pistää suuhun? Kaikki ruoka kun on nykyään prosessoitu jollain tavalla, kaikki ruoka tuo syöpää ja ruokaympyräkin on tehty suomen tuotannon mukaan joka tuottaa autoimmuunisairauksia joita minulla sattuu muutama olemaan. Olen siis tänään törmännyt sosiaalisessa mediassa moniin eri tutkimuksiin ja uutisiin joita olen lukenut.

Tieto lisää tuskaa ja kun tuskaa muutenkin tuo syöminen on, niin siitä ei seuraa kun kaiken ruoan karsiminen ruokavaliosta. Olen nyt jonkun aikaa yrittänyt olla gluteiinittomalla ruokavaliolla, jos mun vatsakivut löytäisi sieltä syyn. Vähän on kyllä jotain pientä tullut maisteltua esim kummitytön synttäreillä.  Mutta kuinka paljon stressiä kannattaa kestää ruuan takia? Kuinka paljon sitä loppupeleissä kannattaa miettiä mitä suuhun pistää? Joku päivä täältä kuitenkin lähtö tulee, niin kannattaako elämää pilata sillä että tuskailee mitä suuhun pistää?

Toisaalta ajattelen itse että olisi ihanaa pystyä syömään vain käsittelemätöntä luomuruokaa ja jättää kaiken gluteiinin pois. Mutta sitten taas toisaalta, kannattaako sitä stressiä kestää mikä tulee miettiessäni joka kerta kun suuhun jotain laittaa että kannattaako tämä?

Tälläisiä asioita tällä kertaa..

1 kommentti:

  1. Heips!

    Yksi asia, jota ainakin voi syödä, on Cavan lihapullat ;) Sori, että vaivaan sua tällä tavoin, mutta ymmärtääkseni olette ystäviä? Hän kun meni ja sulki koko bloginsa, niin nyt en pääse enää etsimään niitä ihanien lihapullien reseptiä, jota en tajunnut aikanaan tallentaa. Käännyimpä siis sinun puoleesi: voisitko kysäistä Cavalta sen reseptin ja julkaista omassa blogissasi? :D Tiedän, tämä on hullua. Mutta se oli niin herkullinen resepti + äärimmäisen helppo tällaiselle keittiötumpelolle, ja mieleni tekee hurrrrrjasti lihapullia, joten.. Siinä oli jauhelihan lisäksi tyyliin vain kermaviiliä tai ranskankermaa (vai jotain ihan muuta?), ja olisiko ollut sipulikeittopussi..? Kun en muista! Perhana :D Olen kovin kiitollinen, jos jaksat vaivautua :)

    - Miaminttu

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommentteja valvotaan, joten se näkyy kaikille tarkastettuani sen. Kirjoitathan asiallisen kommentin, niin se pääsee näkyville!